Schoolreisjes

Zoals bekend wordt het organiseren van een betaalbaar schoolreisje steeds moeilijker. Ouders komen voor steeds hogere kosten te staan om hun kind(eren) mee te kunnen laten gaan met het jaarlijkse schoolreisje. Erg jammer, een schoolreisje kijkt ieder kind naar uit!

 

Een paar goede redenen om het schoolreisje bij het Spijkerdorp te organiseren.

Het schoolreisje is toch voor alle leerlingen het hoogtepunt van het schooljaar.

Bij ons op Spijkerdorp kunt u met een groep leerlingen tegen een redelijke prijs een geweldig schoolreisje organiseren. Ons terrein heeft veel mogelijkheden. Kinderen kunnen actief en creatief aan de slag met het bouwen van hutten. Wij zorgen voor gereedschap en spijkers. Anderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen. Ook is er voldoende ruimte op ons terrein om b.v. een door u georganiseerd spel te spelen, enz.

Spijkerdorp is dé plek waar alle kinderen samen kunnen spelen. Het speel terrein en overige faciliteiten zijn er op ingericht zo dat ook kinderen met een beperking hier veilig en vertrouwd kunnen spelen en bouwen. Hiervoor aanpassingen gedaan in samenwerking met het de Speeltuinbende van het NSGK, waarvoor wij ambassadeur zijn.

Er is een kantine waar u gebruik van kunt maken, zowel bij mooi als minder mooi weer. Op ons terrein is een beperkte mogelijkheid tot het kopen van snoep, drinken, ijs e.d.

Wij u kunnen door de lokale snackbar een “kinderbox” of iets anders laten leveren.

De entreeprijs van Spijkerdorp is € 4,00 per persoon (kinderen en begeleiders).

Op uw verzoek kunnen we tegen meerprijs via Jonkman verhuur ook een springkussen leveren.

Voor vragen of reserveren kunt u bellen met 0512-522488.