Verjaardag

Je verjaardag vieren op spijkerdorp is de laatste jaren steeds meer een succes geworden.
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes avontuurlijk te spelen op ons terrein of bouwen aan een van de vele hutten, welke wij hiervoor dan speciaal een dagdeel (max.4 uur) vrij houden..

Alle benodigde materialen als hamers en zagen zijn bij ons natuurlijk aanwezig en bij de start krijg je voldoende spijkers mee!

Er zijn twee “theehuisjes” (indien beschikbaar!), waarvan 1 geschikt is voor rolstoelgebruikers. Van uit zo’n theehuisje kan het avontuur op Spijkerdorp beginnen. Ons theehuis is geschikt voor ongeveer 10 kinderen. De kosten voor verjaardagsfeestjes bedragen slechts € 4,00 per persoon (kinderen en begeleiders). Bij de start zijn dan voor iedereen voldoende spijkers beschikbaar. Eventueel zijn er extra bekers spijkers beschikbaar tegen de daarvoor geldende prijs. U mag op spijkerdorp al uw eten, drinken en lekkers zelf meebrengen en op het terrein gebruiken.


NSGK

Spijkerdorp is dé plek waar alle kinderen samen kunnen spelen. Het speelterrein en overige faciliteiten zijn er voor ingericht dat kinderen met en zonder handicap hier veilig en vertrouwd kunnen spelen en bouwen.

In 2013 zijn hiervoor aanpassingen gedaan in samenwerking met het project Speeltuinbende van het NSGK, waarvoor wij ambassadeur zijn.

Snacks

Op ons terrein is een beperkte mogelijkheid tot het kopen van snoep, ijs, drinken e.d.  Bij ons bestaat verder de mogelijkheid om een kinderbox te bestellen bij de plaatselijke snackbar. U geeft uw bestelling door aan onze medewerker en die besteld het voor u, de snackbar brengt het ongeveer op de door u gewenste tijd.

Tevens is de prijslijst van de snackbar bij ons aanwezig, dus mocht u ook nog andere snacks willen bestellen dan kan dat gewoon worden gebracht. Voor reserveringen en informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Spijkerdorp, tel 0512-522488.

Pinnen kan bij Spijkerdorp Drachten en bij de patatboer.

Tip

Boek uw verjaardagsfeestje tijdig! Gedurende een groot deel van het jaar zijn de woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag vaak heel snel volgeboekt.

Reserveren kan telefonisch via 0512-522488 of per e-mail via speeltuin@spijkerdorp.nl

Toegangsprijzen overige bezoekers

Voor groepen en kinderen die Spijkerdorp spontaan bezoeken en die dan het timmeren zo leuk lijken te vinden dat ze dit ook willen gaan doen geldt dat dit alleen mogelijk is als er hutten beschikbaar zijn. De kosten bedragen dan ook € 4,00 per persoon (kinderen en begeleiders). Voorkom teleurstelling en reserveer vooraf!

Voor alle inlichtingen over de mogelijkheden en de kosten neemt u  contact op met Spijkerdorp, tel 0512-522488.